NORTHFINDER BATOH SKIALPOVÝ TECHNICKÝ 30L SILVRETTA

Nový produkt

SILVRETTA Všestranný technický skialpový batoh SILVRETTA 30 využijete na jednodňovej výprave aj viacdňovej túre po chatách. Ide o detailne prepracovaný batoh dizajnovaný a vyvíjaný s vášňou k horám, vhodný na každú túru na skialpoch či snežniciach. S objemom 30 litrov a kopou funkčných vychytávok vás podrží aj vo vysokohorských podmienkach.

Viac detailov

Tento produkt už nie je dostupný

99,99 €

Detaily

Chrbtový systém z EVA peny so štruktúrou pre cirkuláciu vzduchu odľahčuje a podporuje vetranie chrbta. Batoh disponuje hlavnou komorou s prístupom na zips a priečinkom na hydrovak, prednou komorou na uloženie lavínovej výbavy, priečinkom na okuliare, pohodlným bedrovým pásom s integrovaným vreckom, ako aj sieťkou na prilbu. Batoh ponúka možnosť uchytenia cepínov, paličiek, mačiek a prilby.

Hrudný popruh s píšťalkou pre prípad núdze je nastaviteľný, takisto ako aj polstrovaný bedrový pás s vreckom z elastickej sieťoviny na pravej časti a pútkom na ľavej časti. Komfortné polstrované ramenné popruhy sú takisto nastaviteľné.

Lyže si na batoh viete pripnúť buď klasicky do A, alebo aj diagonálne. Taktiež môžete na batoh upevniť snežnice či snowboard. Spodné pútka na lyže sú pre väčšiu odolnosť posilnené hypalonom. Všetky zipsy na batohu sú kvalitné YKK zipsy. Spony batohu sú značky Duraflex, ktorá zaručuje zvýšenú odolnosť aj pri vysokej záťaži.

Hmotnosť: 1220 g (bez príslušenstva)

Rozmery: 55 cm x 31 cm x 24 cm (výška x šírka x hĺbka)

Materiál: odolný a oderuvzdorný polyamid s PU záterom

  • Vysokotechnický priestranný batoh SILVRETTA 30 s objemom 30 litrov je určený hlavne pre skialpinizmus a zimnú turistiku
  • S ním sa v horách nestratíš
  • Čistý dizajn ukrýva vysokofunkčné detaily, ktoré ti umožnia užiť si každý typ zimnej túry, či je to s lyžami, snežnicami, alebo mačkami na nohách
AKTIVITY Skialpinizmus
ÚČEL príprava na vodný rezervoár
SEZÓNA celoročne