Výpredaj! NORTHFINDER dámska dlhá zateplená bunda kombinovaná so softshellom REYNA Zväčšiť

NORTHFINDER dámska dlhá zateplená bunda kombinovaná so softshellom REYNA

Nový produkt

Táto predĺžená bunda zaujme ihneď svojim elegantným kontrastnom. Štýlová dámska zatepľujúca zimná bunda má matné softshellové rukávy a lesklé prešívané telo s dĺžkou do polovice stehien. Kombinuje funkčné prvky, ktoré robia mestské oblečenie elegantnejším a variabilnejším. Konštrukcia je pružná. Odolá vetru a dobre izoluje počas chladných rán. Plecia a rukávy si poradia s vonkajšou vlhkosťou.

Viac detailov

Pozor: Posledné kusy na sklade!

68,50 €

-20,00 €

88,50 €

Detaily

Softshell na rukávoch chráni kompaktné syntetické rúno, ktoré ich izoluje. Jemná a ľahká tkanina vpredu a na chrbte je štýlovo prešitá. O teplo sa tu starajú fúkané syntetické chumáčiky podobné páperiu. Izolácia je priedušná a veľmi flexibilná. Zateplená kapucňa sa spolu s krkom sa stará o to, aby ťa neprekvapil vietor. Hlavný zips stráži zvnútra lišta proti prefúknutiu. Zips je obojsmerný, čo uľahčí nastupovanie či vystupovanie z auta. Ak vrecká nezaplníš čiapkou a rukavicami, zohreješ si v nich pohodlne ruky a mobil potom odložíš do bezpečného vnútorného vrecka na zips. Bunda ťa udrží v teple počas chladných rán či večerov, odblokuje vietor. Akcentuje štýl, vníma odvahu a podporuje sebavedomé outfity. Zamotaj sa do nej a vykroč na cestu, ktorá môže byť každý deň iná.
  • Skvelá predĺžená dámska bunda so štýlovým kontrastom matných softshellových rukávov a lesklých prešívaných panelov
  • Bunda tvaruje a dobre izoluje
  • Nosí sa najmä v meste, keď ho ovládne chlad, a ty sa rozhodneš bojovať štýlovo Jednoduchá konštrukcia je dostatočne pružná