NORTHFINDER dámska trendy aktívna mikina comfort MONROE

Nový produkt

Jednoduchú flísovú mikinu nenahradíš v šatníku ničím. Ideálny kúsok do prechodných období medzi zimou a letom. Ak prší, prikryješ ju harshellom a ideš ďalej. Ponúka stabilný izolačný výkon, je priedušná, rýchlo schne, je univerzálna a má dlhú životnosť. Najčastejšie sa nosí sa ako druhá - izolujúca vrstva. V prechodnom období aj ako vrchná vrstva.

Viac detailov

Pozor: Posledné kusy na sklade!

50,00 €

Detaily

Celozipsovú dámsku mikinu so stojačikom me navrhli v klasickom strihu s vytvarovanými rukávmi a nastaviteľným spodným okrajom. Zárukou funkčnosti a kvality je flísový úplet s vysokým stupňom ochrany proti hrudkovaniu. Dokonalý stojatý golier má páskou prekrytý priekrčník. Rukávy majú elastické lemy, ktoré príjemne fixujú na predlaktiach. V bočných vreckách na zips prenesieš drobnosti. A vrecko na rukáve sme vyrezali laserom a prilepili bez použitia šitia. Do vnútorných sieťovinových vreciek zasa schováš čokoľvek, čo musíš mať poruke. Overený strih zvýrazní ženské krivky. Otestovaný funkčný materiál garantuje funkčnosť. A roky skúseností a vylepšovania dávajú flísovej mikine silný príbeh.
  • Tenká dámska flísová mikina je základom športovej elegancie
  • Hodí na chatu, na turistiku, na každý voľný moment v prírode
  • Celoročne využiteľná termoizolačná vrstva s výbornou priedušnosťou a dlhou životnosťou zvýrazní postavu Mikinu sme ušili z overeného jemného dvojtónového flísu