Výpredaj! NORTHFINDER dámske nohavice MAJYOLIKA Zväčšiť

NORTHFINDER dámske nohavice MAJYOLIKA

Nový produkt

Špičkové dámske 3 vrstvové softshellové nohavice značky NORTHFINDER kombinujú priedušnosť a pružnosť s protekciou, ktorá je potrebná pri športových aktivitách. Elastický softshellový materiál poskytuje maximálnu voľnosť pohybu a dostatočnú ochranu proti nepriaznivým poveternostným podmienkam počas lyžiarskyck aktivít. 

Viac detailov

Pozor: Posledné kusy na sklade!

52,00 €

-20%

65,00 €

Detaily

Nohavice majú tvarované kolená, vetracie otvory so sieťovinou a mnoho ďaľších vychytávok.Prioritne sú určené na lyžovanie, ale dajú sa využiť aj na prechádzky zimnou krajinou. Staňte sa kráľovnou svahu s našimi nohavicami MAJYOLIKA.

100% polyester

Technické parametre: YKK® zips, vodovzdornosť, WP: 5.000 mm, MVP: 5.000 g/m2/24h, vetruvzdornosť, pružný materiál, hrejivý pocit, určené pre mokré a veterné počasie, reflexné prvky, regular fit, vetracie otvory so sieťovinou, zateplené vrecká, zadné vrecko na zips, nastaviteľný všitý opasok, pútka na opasok, nastaviteľný všitý opasok, tvarované kolená, odnímateľné traky, nastavenie spodného lemu, spevnený spodok, zipsový spodný koniec, reflexné detaily

Model:NO-4573SNW