NORTHFINDER pánske nohavice softshell protective 3L SERDZ orange

Nový produkt

Vytvorené, aby chránili a poskytli dostatočnú mobilitu počas pohybu v chladných horách. Funkčné 3-vrstvové softshellové nohavice zahrejú, sú vetruvzdorné, vedoodolné a dobre odvetrávajú. Široký elastický pás s pútkami na opasok je flexibilne nastaviteľný. Kolená a sed sú posilnené odolným materiálom pre zvýšenie životnosti. Komfort pohybu v teréne zvyšujú tvarované kolená.

Viac detailov

Pozor: Posledné kusy na sklade!

75,00 €

Detaily

Lemy nohavíc sú nastaviteľné, aby sa lepšie spojili s topánkou. Ak niečo nutne potrebuješ so sebou, tri vrecká na zips to bezpečne uschovajú. Nie len, že sú tieto odolné trekingové nohavice praktické, ale sú aj mimoriadne komfortné. Odporúčame do zimných podmienok.

outdoor / trekking / expedícia / outdoor / muži / nohavice / softshell / 100% polyester / zadné vrecko / dve predné vrecká / NORTHFINDER / regular / back pocket / two front pockets / 10000 / 10000 / strečový softshell 3 vrstvový / stehenné ventilácie na zips / YKK® zips / nastaviteľný pás / zosilnené kolená / nastaviteľné spodné ukončenie / vonkajšia vrstva / Novinka / jar / jeseň / zima / celoročne