Výpredaj! NORTHFINDER pánske nohavice lyžiarske zateplené plná výbava TODFY Zväčšiť

NORTHFINDER pánske nohavice lyžiarske zateplené plná výbava TODFY

Nový produkt

Pánske technické lyžiarske nohavice sú plne vybavené na jazdu po upravenom svahu aj mimo neho, a to za každého počasia. Tieto zateplené nohavice sú vyrobené z pružnej tkaniny, ktorá je vetruvzdorná, nepremokavá (10K / 10K) a priedušná. Vonkajšia vrstva je vodovzdorná a všetky švy sú podlepené, aby ťa udržali v teple a suchu. 

Viac detailov

Pozor: Posledné kusy na sklade!

108,00 €

-25%

144,00 €

Detaily

Bočná ventilácia so sieťovinou rýchlo odvetráva a je zabezpečená vetruvzdorným zipsom YKK®.Ľahká syntetická izolácia funguje dobre aj za mokra. Dobre navrhnutá a testovaná konštrukcia zaručuje, že sa nebudeš cítiť nikdy obmedzovaný. Nastaviteľný a elastický pás s predtvarovanými kolenami poskytuje pohodlie a mobilitu. Aby sa nohavice čo najviac prispôsobili pohybu, pridali sme odnímateľné traky. Spodná časť nohavíc je vybavená zipsom a zakrýva vnútornú elastickú gamašu, zabezpečenú silikónovým gripom, ktorý zabráni snehu vniknúť do lyžiarok. TODFY ponúkajú 2 predné vrecká na zips a 1 zadné vrecko na všetky potrebné drobnosti. Posilnené členky zvyšujú odolnosť pred poškodením hranami lyží. Všetko v jednom pre maximálnu ochranu pri lyžovaní na mokrom snehu a hlbokom prašane. A jazda sa môže začať!

lyžovanie / snowseries / muži / nohavice / 86% polyester 14% spandex / vodovzdornosť / dve predné vrecká / zadné vrecko / NORTHFINDER / regular / back pocket / two front pockets / 10000 / 10000 / stretch material / bočné vetracie otvory / YKK® nepremokavé zipsy / elastic waist at the back / for braces / spodný koniec so zipsom / snežný pás / spevnený koniec nohavíc / vonkajšia vrstva / veľmi vysoký / veľmi vysoký / vysoký / vysoký / 100% podšité švy / vysoký / zima